joi, 16 aprilie 2009

Detergent anti-murdarie morala


DETERGENT ANTI-MURDARIE MORALA
Iata ca au venit si superbele sarbatori pascale.Macar acum, cind pe buzele tuturor, chiar si ale celor fara viata spirituala, este credinta, acum cind toti vorbesc despre Dumnezeu, chiar si cei care il sfideaza zilnic, macar acum sa incercam sa fim mai buni.

Stiu, pentru cei care traiesc in minciuna, rautate si ura, e un exercitiu greu. Ei vor trebui sa transpire putin pentru a mima iubirea de Dumnezeu. Vor face grimase , chipul li se va schimonosi cu siguranta, caci te poti preface in fata celor de linga tine, poti minti pe orcine dar nu pe bunul Dumnezeu. Cu el nu poti sa te joci.
E simplu- iti stie sufletul si mintea, iti cunoaste cele mai ascunse cotloane ale sufletului. Asa ca... e greu pentru unii oameni sa il minta.

Si inca ceva- totul e ciclic in viata- dupa bine, vine rau, dupa rau bine...Bucurati-va asadar daca faceti parte dintre cei care au suferit si nu va pierdeti credinta si speranta. Cit despre cei care se hranesc cu minciuna, isi cladesc binele pe joznicii si duplicitate...mare atentie- DUMNEZEU VEDE TOT SI NU LASA LUCRURILE ASA.

Va doresc sa faceti parte din categoria acelora care vor primi liniste si bucurie. Cit despre cei stilciti de ura si inveninati cu propria otrava a gindirii murdare despre tot si toate, poate macar acum , de Paste, incercati sa va curatati cit de cit sufletele. Cine stie, poate exista destula apa in univers si destul detergent anti-murdarie morala pentru a va mai scapa de niste pete... Eu va tin pumnii